Batteri? – Vi har det meste av batterier

Trenger du et spesielt batteri? Vår butikk «lyd-bilde-data» i Aurskog Senter har nok det største utvalget av batterier i Aurskog-Høland kommune. Dette med batterier startet nok allerede hos vår forgjenger ABC-Electronics v/Kai Ljøner, men utvalget har økt betraktelig etter at Aurskog Elektriske tok over.

Spesielle batterier til komfyrvakt, telefoner osv. er det vi som har. Utvalget er stort og kvaliteten er bra. De fleste batterier kommer fra vår Tyske leverandør Ansmann og Varta.
Har vi ikke ditt batteri, så bestiller vi gjerne 😉

Så behøver du et batteri til ur, klokker, bilnøkkel, alarm, røykvarsler, komfyrvakt, høreapparat og annet så er vi din leverandør. For bedrifter som har et større forbruk av batterier kan vi gi svært gode avtaler 😉 Bare kontakt oss så gir vi deg tilbud.

Av de mest sære type batteri har vi f.eks. alt av knappcelle, dvs. CR1025, CR1216, CR1220, CR1225, CR1616, CR1620, CR1632, CR2016, CR225, CR2032, CR2354, CR2430, CR2450, CR2477 pluss alle mindre batterier som går til armbåndsur, temperaturmålere, penner osv.

For lykter, fotoapparat og hundepeilere har vi batterier som f.eks. CR2, CR124, 18650, 2CR5, 3R12.

Av «vanlige» batterier har vi det aller meste, og vi har Lithium og oppladbare NiMh av typene 9v, AA, AAA, C-Cell og D-Cell.

Vi har lader til 18650, AA, AAA og 9v batterier.

Litt mer sære ting kan være batterier til komfyrvakter osv. Her har vi de som ligner på AA, men som er 3.6v. De finnes med og uten ledning påmontert.

Trenger du hjelp til å skifte batterier, så fikser vi det også. Vi skifter batterier i bilnøkler, armbåndsur, dørklokker, røykvarslere, fjernkontroller, høreapparat, lykter osv.

Ansmann leverer dessuten gode mobil-ladere, og her har vi også et stor utvalg.

Siste nytt er arbeidlamper fra Ansmann. Her har vi nå utstilt en rekke kraftige arbeidlamper. Alle er oppladbare, og utvalget spenner seg fra små lykter til kraftig flombelysning. Sjekk de ut her hos oss. De kan virkelig anbefales! Trenger du flere arbeidslamper, så spør oss gjerne om et godt tilbud.

Oppladbare arbeidslamper, fra små til kraftig flombelysning.