Datakurs for eldre/seniorer

Ønsker dere datakurs spesielt rettet mot eldregenerasjonen?

Flere har spurt oss om dette de siste årene. Men vi har ikke hatt mulighet eller lokale som har passet. Ihvertfall ikke etter at forrige lokalet brant ned.
Vi vet at det er et behov for datakurs rettet mot seniorbrukere i Aurskog-Høland. Hvis dere forteller oss hva dere ønsker at et slikt kurs skal inneholde så vurderer vi om vi skal dra igang noe.

Et alternativ som ville vært spesiellt bra i disse korona-tider er å bygge opp et nettbasert kurs. Rett og slett et datakurs på denne hjemmesiden vår hvor vi tar for oss en og en ting som eldre ofte sliter med.

Vi har faktisk laget et par artikler allerede. Den ene lærer deg å oppdatere din PC selv. En oppdatert PC er raskere og sikrerer mot nettangrep. Den andre artikkelen handler om Antivirus, og hva vi anbefaler av programvare:

Hvordan oppdaterer du din PC selv

Gratis antivirus, for du behøver ikke mer.

Kurs i mobiltelefoni

Kanskje et kurs i mobilbruk kunne vært interessant også? Vi selger smarttelefoner til flere og flere eldre, og vi ser tydelig at det er behov for litt grunnleggende opplæring.. Bevisstgjøring av dette med kontoer, brukernavn, passord. Og ikke minst sikkerhetskopiering er noe vi ser folk sliter med.

Høres dette interessant ut? Stikk innom, ring oss, send melding på messenger, e-post. Vi trenger å vite hva dere ønsker kurset skal inneholde. Er det nok personer som ønsker kurs så skal vi gjøre vårt beste for å lage det. Datakurs, mobilkurs eller begge deler 🙂