PC Support / fjernhjelp

Vår data-avdeling tilbyr fjernhjelp dersom du behøver det. Det er mye som kan utføres via nettet, men det er selvfølgelig avgjørende at din pc er tilkoblet Internett. Er den ikke det må du levere den her for support eller gjøre en avtale med oss slik at vi hjelper deg på stedet. Kontakt oss her eller bare ring 63 86 23 70 dersom du ønsker å snakke med oss angående support. Du kan også chatte med support på vår messenger via siden vår på Facebook.

For fjernhjelp, les videre :

Fjernhjelp PC-support

Fjernhjelp via Teamviewer

Vi benytter et program som heter Teamviewer for fjernsupport. Dette er anerkjent programvare som de fleste har hørt om. For å kunne hjelpe deg må du installere Teamviewer Quicksupport på din PC. Quicksupport er en lett versjon av Teamviewer. Trykk på bildet eller tittel her for å laste ned. Trenger du hjelp så bare ring oss på 63 86 23 70.

Før du kontakter oss :

Før du kontakter oss for fjernhjelp, sørg for å ha følgende informasjon tilgjengelig: Passord, pin-koder og innlogging til det som er relevant for nettopp dette oppdraget.

Når Teamviewer er installert og startet skal du få dette bildet, og du er klar for fjernhjelp. Da ringer du oss på 63 86 23 70 og oppgir din ID og Passord. Dette gjør at vi kan koble oss til din PC.

Rens og oppdatering av PC kan ta mange timer, så vi ønsker å være tilkoblet din PC til vi er ferdige. Det er derfor viktig at du ikke har behov for å bruke din PC når dette pågår.

Når vi er ferdig med jobben avslutter vi forbindelsen og du kan avslutte Teamviewer. Vi har ikke mulighet til å koble oss på igjen før vi får oppgitt nytt passord fra deg. Altså ingen grunn til å være redd for at din PC blir misbrukt senere. Du må gjerne avinstallere Teamviewer også, dersom du ikke behøver mer fjernhjelp.

Priser for datasupport :

Vi tilbyr ingen serviceavtale men faste priser. Og vi tilbyr «No cure, no pay»,dvs. klarer vi ikke å løse ditt problem så betaler du ingenting! Høres ikke dette greit ut?

  • Oppkobling/feilsøking (minstepris) : 400kr
  • Sjekk/rens/oppdatering av PC med Windows : 400kr (oppkobling/feilsøking inkludert)
  • Løse andre problemer som f.eks. e-post, office : Fra kr. 400kr.

Grunnen til våre lave priser er av vi gjør dette fra vår butikk i Aurskog og tar det innimellom kundene. Dette er en fordel for oss og for deg. Du får lave priser, vi fyller opp dødtid med jobb. Ønsker du å treffe oss, så er det forresten bare å stikke innom vår butikk i Aurskog Senter.