Mobiltilbehør

«Den er dessverre utgått»

Har du noen gang vært i en butikk for å kjøpe mobiltilbehør til din litt eldre mobiltelefon og fått beskjed om at den finnes ikke lenger? Vi hører ofte dette fra våre kunder.

Her hos går vi litt lenger for å yte service.

Mobiltilbehør som vesker, deksel, skjermbeskyttelse (glass). Merkene vi forhandler er bl.annet Panzer, Gear, Cellularline, Ansmann

Vi vet at ikke alle har siste modell. Aurskog Elektriske forsøker innenfor rimelighetens grenser å føre tilbehør til litt eldre modeller også. Derfor finner du vesker, deksel, cover, skjermbeskyttelse til de fleste modeller hos oss. Prisene er absolutt konkurransedyktige også.

Stort utvalg av mobiltilbehør

Vi har bra utvalg og konkurransedyktige priser på tilbehør til Samsung og Apple. Våre mobilladere fra Ansmann er av høy kvalitet og lader hurtig. Vi har USB-lightning for Apple iPhone og iPad, USB-C for nyere Android telefoner og Micro-USB for de fleste andre. Nytt nå er USB-C – USB-C som benyttes mer og mer, og her får vi inn tilbehør fortløpende.

Mobiltilbehør- Ladekabel, ladere fra Ansmann. USB, Lightning (Apple iPhone), Micro-USB, USB-C.. Passer Samsung Huawei og det aller meste.

Mobiltilbehøret fra Ansmann har god garanti. Dersom du ikke har ødelagt produktet selv, f.eks. knekt kabel osv. så erstatter vi varen umiddelbart. Husk å ta med kvittering!

Vesker/deksel og skjermbeskyttelse kjøper vi fra forskjellige leverandører, og forsøker å holde en god kvalitet på vareutvalget. Gear Panzer er to av våre mest populære merker.

Handsfree og ørepropper har vi , både kablet og bluetooth. Her bestiller vi også det du ønsker. Bare send oss en forespørsel så får du straks tilbud tilbake.

Dersom vi ikke skulle ha mobiltilbehøret som passer din telefon bestiller vi gjerne 🙂