Musikkforretning på Aurskog

Aurskog-Hølands eneste musikkforretning

Det er ikke så mange musikkforretninger igjen, og Aurskog Elektriske er vel den eneste mellom Mysen, Kongsvinger og Lillestrøm (Viken). Vi holder til i Aurskog-Høland (Aurskog), nær Bjørkelangen, og ca. 25 minutter fra Lillestrøm.

Vår lille butikk i Aurskog Senter har et utvalg av rimelige kassegitarer og rekvisita. Det er musikkrekvisita vi er størst på. Driver du med musikk og trenger nye strenger, plektere, kabler, reimer så får du det her. Vi forsøker alltid å ha det viktigste av strenger, kabler, stativer og annet rekvisita på lager. Rekvisita som musikeren plutselig måtte behøve altså.

Det er ikke få ganger at f.eks. musikere og spillemenn har kommet løpende inn for å kjøpe strenger, kabel eller mikrofoner i siste liten. Spesielt under dager som Bjørkelangen Musikkfestival og Aurskog Marten.

Gitarstrenger - Ernie Ball Super, ultro, skinny, regular Slinky. Martin acoustic strengesett. Elixir, Dunlop, Deam Markley, Cleartone Vi har også noe strenger til bassgitar her på Aurskog.

I tillegg til dette skaffer vi ganske mye på bestilling. Vi har allerede levert bandpakker til institusjoner, skoler osv. Lokale band har kjøpt PA, scenelys, røykmaskin osv. Det er nærmest ingen grense for hva vi skaffer av lydutstyr. Også til hjemmestudio/lydstudio.
Trenger du noe? Bare spør oss, for vi fikser det aller meste!

Strengeskift og justeringer

Hvis du ikke kan skifte strenger selv så utfører vi gjerne dette for deg. Små justeringer er også mulig å få gjort her.

Større reparasjoner som f.eks. båndsliping, setup, bytte bånd og annet? Her har vi kontakt med en proff gitar-reparatør, så du kan levere/hente instrumentet her hos oss.


En rekke gode leverandører av musikkinstrumenter og musikkutstyr

Produktene og avtalene tok Raymond med seg da han begynte å jobbe her i 2013. Han hadde allerede levert den god del instrumenter og lydutstyr til skoler og institusjoner her i kommunen via sitt firma Pickfactory. Plutselig fikk Aurskog Elektriske et lite musikkhjørne 🙂

Etterhvert fikk vi flere avtaler på plass. Det gjør at vi nå kan levere det aller meste av instrumenter, rekvisita og lydutstyr.

Oversikt over våre leverandører.

 • Benum – Adamson, Allen & Heath, Countryman, Fostex, Genelec, König & Meyer, Renkus-Heinz, Rufo, Shure, Zoom og flere.
 • EM Nordic AS – Ernie Ball og Martin strenger og annet rekvisita. Kanskje vi tar inn mer på sikt.
 • Firstaudio – Totalleverandør på lyd, lys og bildeprodukter
 • Luthman Nordic – (under oppdatering)
 • Lydrommet – AKG, Crown, DBX, JBL, Lexicon, Soundcraft, Focusrite, Sennheiser, Neumann og flere.
 • Lydsystemer – Produkter i alle prisklasser til PA, studio, teater, kringkasting. Merker som f.eks. Adam Audio, d&b, DPA, Presonus og flere.
 • Morgan Instruments – Stort utvalg av strengeinstrumenter, tangentinstrumenter og rekvisita.
 • Polysonic – Cataluna, Casio, Cry Baby, Dixon, Dunlop, Everdeen, Laney, MXR, North Star, Norman, Røde, Shadow og flere
 • Prolyd«Prolyd har siden etableringen av selskapet i 1996 vokst til å bli et av de ledende selskapene for prosjektering, leveranse og installasjon av profesjonelt lydutstyr i Norge»
 • Prostage – Kvalitetsprodukter innenfor segmentene lyd, lys, AV og sceneutstyr
Gitarstrenger fra bl.annet Dunlop får du hos Aurskog Elektriske avd. Lyd-bilde-data
Dunlop strenger er et rimelig alternativ som du finner i vår musikkforretning på Aurskog.