Blekk og toner til skrivere får du på Aurskog

Størst på originalt blekk til skrivere

Vi tør å si at vi er størst i kommunen på skriverblekk.

Blekk til skrivere som Canon og HP har vi stort utvalg av. Og vi selger stadig mer og mer blekk. Prismessig får vi ofte høre at vi er konkurransedyktige, og mange finner blekk hos oss som andre butikker ikke fører lenger.

Finn ditt blekk ved å skrive inn nummer eller modellnummer i søkefeltet ovenfor!

Foruten blekk til skrivere selger vi skrivere, kopipapir, fotopapir. Og vi printer foto for deg også i størrelser 10x15cm, 13x18cm, A4 og A3.

Billig blekk? Det er økonomisk risikosport!

Vi er helt ærlige når vi sier dette. Selvfølgelig får man billigere blekk om man går for uoriginalt, ingen tvil om det. Mange bruker billig uoriginalt blekk for å spare penger.
Men la oss si dette med en gang. 9 av 10 skrivere som kommer hit på service fordi de ikke skriver ut skikkelig, de sitter det uoriginalt blekk i! Det er sannheten. Reparasjoner lønner seg sjelden. Så istedenfor å spare penger på blekk får kunden en ekstrakostnad ved å kjøpe ny skriver.

En annen ting er at reklamasjon kan være et problem. La oss si at skriveren er under 2 år og skriverhodet tetter seg pga. urent blekk. Det er dette som skjer. Da bør du helst ikke reklamere på produktet. Vi vet at noen butikker aksepterer at kunden kjører med uoriginalt blekk, men ikke alle gjør dette. Som sagt, billigblekk er økonomisk risikosport!