Dataservice hos Aurskog Elektriske

Vår avdeling i Aurskog senter driver med salg og service av pc/datatilbehør. Dataservice som rens, oppdatering og oppgradering er noe vi driver mye med. Raymond er butikksjef og hans erfaring med «data» kan du lese mer om her 🙂 I tillegg jobber Øyvind Haugen her som også er flink til å løse det meste av datatrøbbel. Våre kunder er fra Aurskog, Bjørkelangen, Blaker, Fetsund, Sørumsand, Skedsmo. Her får du hjelp til god pris. Det er lett å finne frem og rikelig med parkeringsplasser.

Dersom din pc har begynt å oppføre seg merkelig så kan det være at den trenger en sjekk. Symptomene kan være: Treghet, nettverk slutter å virke, viften blåser kraftig, maskinen blir veldig varm, det dukker opp masse rare meldinger og annonser.
Dette er ofte forårsaket av virus og malware.

Nytt nå er at vi tilbyr fjernhjelp! Dersom du sitter i Corona-karantene eller ikke ønsker besøk pga. smittefare kan vi fikse din pc via nettet der den står. Les mer om dette her på denne siden.

Dataservice vi kan gjøre for deg er:

– Fjerne virus og malware (skadelig programvare)
– Rense, fjerne unødvendig programvare, optimalisere systemet
– Oppdatere windows, installere software
– Oppgradere harddisk, minne og andre komponenter.

Aurskog Elektriske dataservice/support. Vi renser, oppdaterer og fikser feil på PC
Aurskog elektriske tilbyr dataservice som rens, fjerning av virus, oppgradering. Vi selger også pc, printere, skjermer, nettverksprodukter osv.

Hvis din PC er død og ikke lønner seg å reparere kan vi ta ut harddisk og kopiere ut innhold enten på ny PC som vi klargjør for deg eller på ekstern harddisk/minnepenn.

Kontakt oss her dersom du trenger dataservice.

Vi utfører også uteservice til en viss grad. Er det vanskelig å få levert maskinen så kan vi sikkert hente og levere dersom du bor i nærheten. Aurskog, Bjørkelangen er et område vi kan tilby henting og levering.