Rens og oppdatering av PC

Dataservice hos Lyd-bilde-data

Vi driver ikke bare med salg av PC og tilbehør. Dataservice som rens, oppdatering og oppgradering er noe vi driver mye med. Raymond hans erfaring med «data» kan du lese mer om her 🙂 Våre kunder er fra Aurskog, Bjørkelangen, Blaker, Fetsund, Sørumsand, Skedsmo. Her får du hjelp til god pris.

Dersom din pc har begynt å oppføre seg merkelig så kan det være at den trenger en sjekk. Symptomene kan være: Treghet, nettverk slutter å virke, viften blåser kraftig, maskinen blir veldig varm, det dukker opp masse rare meldinger og annonser.
Dette er ofte forårsaket av virus og malware.

Dataservice vi kan gjøre for deg er:

– Fjerne virus og malware (skadelig programvare)
– Rense, fjerne unødvendig programvare, optimalisere systemet
– Oppdatere windows, installere software
– Oppgradere harddisk, minne og andre komponenter.

Lyd-bilde-data tilbyr  dataservice/support. Vi renser, oppdaterer og fikser feil på PC
Vi tilbyr dataservice som rens, fjerning av virus, oppgradering. Vi selger også pc, printere, skjermer, nettverksprodukter osv.

Hvis din PC er død og ikke lønner seg å reparere kan vi ta ut harddisk og kopiere ut innhold enten på ny PC som vi klargjør for deg eller på ekstern harddisk/minnepenn.

Kontakt oss her dersom du trenger dataservice.
Vi kan hente og levere din pc dersom du bor i nærheten.

Vi utfører også uteservice til en viss grad. Er det vanskelig å få levert maskinen så kan vi sikkert hente og levere dersom du bor i nærheten. Aurskog, Bjørkelangen er et område vi kan tilby henting og levering.