Hvordan justere sette opp/justere parabolantenne

Ikke bare data og musikk

Vår butikk driver ikke bare med dataservice, batterier, musikkinstrumenter. Ikke alle er klar over at vi har lang erfaring med antenner.

Selv om kabel og fibernett bygges ut i stor fart i Norge er det fremdeles mange som tar inn tv-signaler fra parabol-antenne og vanlige antenner. Dette, fordi mange bor utenom tettsteder og byggefelt. Her i Aurskog-Høland er det mange avsides plasser som fortsatt tar inn tv-signal via parabol.
Aurskog Elektriske har lang erfaring med montering og justering av antenner. Arbeidsområdet er hele Aurskog-Høland kommune, men også Sørum, Østfold, Fet og nærliggende steder. Vi utfører også montering/justering av antenner for bakkenett dersom du har RiksTV. Vår erfarne montør tar montøroppdrag for kunder av Allente (Canal Digital Satellitt). Viasat-antenner og til og med bredbånd-paraboler kan vi fikse dersom det er kun montering/justering.

For rask hjelp, kontakt oss her eller bare ring 63 86 23 70
(Samme nummer som ABC-electronics hadde i sin tid)

Justering av parabol kan være vanskelig, men vi hjelper deg hvis du trenger det. Ring oss for montør/servicemann.

Forhandler for Allente

Vi forhandler altså Allente (Canal Digital) og har som regel parabolantenner, LNB (mikrobølgehode), dekodere og CAM på lager til enhver tid.
Allente har forøvrig en egen side for selvhjelp dersom du ønsker å gjøre jobben selv.

Se her for å lære hvordan du justerer parabol selv.
Mangler du antennekabel (coax), kontakter/plugger osv. så har vi det. Bare stikk innom butikken på Aurskog Senter eller ring oss på 63 86 23 70.

Ønsker du å ta inn andre satellitter enn det som er vanlig i Norge så kan det løses også. Stadig flere innflyttere fra bl. annet Øst-Europa får sine antenner montert og justert av oss. Aurskog Elektriske Avd. Lyd-Bilde-Data selger større parabolantenner for å ta inn andre satellitter enn det Canal Digital og Viasat får signal fra. Da er det ofte snakk om større parabolantenner, f.eks. 90cm og 110cm.

Canal Digital parabol-antenne montering og justering
Canal Digital parabol-antenne montering og justering