Canal Digital parabol-antenne montering og justering

Hvordan justere sette opp/justere parabolantenne

Justere parabol

Selv om kabel og fibernett bygges ut i stor fart i Norge er det fremdeles mange som tar inn tv-signaler fra parabol-antenne og vanlige antenner. Dette, fordi mange bor utenom tettsteder og byggefelt. Her i Aurskog-Høland er det mange avsides plasser som fortsatt tar inn tv-signal via parabol.

Aurskog Elektriske har lang erfaring med montering og justering av antenner. Arbeidsområdet er hele Aurskog-Høland kommune, men også Sørum, Østfold, Fet og nærliggende steder. De utfører også montering/justering av antenner for bakkenett dersom du har RiksTV. Deres erfarne montør tar montøroppdrag for kunder av Allente (Canal Digital Satellitt). Viasat-antenner og til og med bredbånd-paraboler kan de fikse dersom det er kun montering/justering.

For hjelp, kontakt Aurskog Elektriske på telefon 63 86 32 53

Justering av parabol kan være vanskelig, men vi hjelper deg hvis du trenger det. Ring oss for montør/servicemann.

Se her for å lære hvordan du justerer parabol selv.

Ønsker du å ta inn andre satellitter enn det som er vanlig i Norge så kan det løses også. Stadig flere innflyttere fra bl. annet Øst-Europa får sine antenner montert og justert av Aurskog Elektriske.
Aurskog Elektriske forhandler større parabolantenner for å ta inn andre satellitter enn det Canal Digital og Viasat får signal fra. Da er det ofte snakk om større parabolantenner, f. eks. 90cm og 110cm.

Canal Digital parabol-antenne montering og justering
Canal Digital parabol-antenne montering og justering
HP 303 Tri-color
Sjekk vårt utvalg av blekkpatroner og lasertoner. Det vi ikke har, skaffer vi fort!